Belediye bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda memur alımı yapacak. Başvuru süreci Bugün itibari ile başladı.

Söz konusu olan Elbeyli Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak amacı ile 3 farklı alanda KPSS 60 Puan İle Memur Alımı yapacak. Ayrıca Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden memur alınacak.

Hangi Kadrolarda Memur Alımı Yapılacak?

Belediye bünyesine Lise Mezunu Düz Memur Alımı, Ön Lisans Mezunu Zabıta memuru Alımı ve Lisans Mezunu Mimar Alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

Özel olarak ise yukarıdaki tabloda da belirtildiği gibi, 2020 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.

Zabıta Memuru Alımı için ise, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından gün almamış olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gereklidir.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Elbeyli Belediyesi Memur alımı başvuruları 15 Şubat 2021 tarihi ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 22 Şubat 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular istenen belgelerle ilgili belediyeye şahsen veya elektronik ortamda belediyenin resmi internet adresinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İSTENEN BELGELER NEDİR?

a) Başvuru Formu, Kurumumuzdan veya Belediyemizin internet sayfasından www.elbeyli.bel.trtemin edilecektir.

b) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

c) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-Devlet’ten alınan kare kodlu öğrenim belgesi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

d) Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

e) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin web sitesinden alınan doğrulama barkodlu bilgisayar çıktısı,

f) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

g) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

h) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

i) 3 ade tbiyometrik fotoğraf,(1 adedi forma yapıştırılacak)

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim