Geyve Belediyesi Memur Alımı yapacak. Geçtiğimiz gün yayımlanan ilana göre Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 3 farklı alanda 8 Zabıta memuru alımı yapacak. Başvurular 21 Aralık 2020 tarihi ile başlamış olup artık sona ermektedir. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Başvurular Sona Eriyor!

Belediye Zabıta Memuru alımı Hafta başı itibari ile başlamış olup artık sona eriyor. Adaylar başvurularını en geç 25 Aralı k2020 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundalar. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki belgelerle birlikte şahsen belediyeye başvuru yapmaları gereklidir.

1. Başvuru Formu Kurumumuzdan veya Belediyemizin internet sayfasından (http://www.geyve.bel.tr) temin edeceklerdir.

2. Nüfus cüzdanının aslı veya fotokopisi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

3. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı. (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

4. Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı. (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

5. KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

6. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

7. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

8. Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

9. Son altı ay içerisinde çekilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

Kadro Bilgisi Nedir?

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Belediyeye Memur alımı için adaylar başvurularını KPSS puanı ile gerçekleştirdi. Adayların KPSS puanları değerlendirmeye göre yapılacak. En yüksek puandan başlamak üzere en düşüğe kadar yapılaca kdeğerlendirme sırası ile adaylar Zabıta memurluğu sınavına katılacak.

Sözlü ve Uygulamalı Sınav 18.01.2021Saat 10.00 da başlamak üzere Geyve Belediyesi Hizmet Binası ve Geyve İlçe Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır. Sözlü ve uygulamalı sınav, aynı gün içerisinde bitirilemez ise, ertesi gün devam edilecektir.

Editör: TE Bilisim