Devlet Personel Başkanlığı tarafından 20 Eylül 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Meriç Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilana göre Meriç Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurları kanununa tabi olan ve KPSS puan şartını taşıyan memur alımı yapacak.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK?

Meriç Belediyesi bünyesine, Lisans mezunu 1 Veri hazırlama Kontrol İşletmeni, 1 Tahsildar, Lise mezunu 1 Zabıta Memuru, Önlisans mezunu 2 İtfaiye Eri ve Lisans mezunu 1 memur olmak üzere topldam 8 kişilik boş kadro ile memur personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELEDİR?

Söz konusu kadrolara başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartları aranacaktır.

Ayrıca adaylardan özel olarak, Ön Lisan ve lise kadroları için 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Lisans mezunları için ise ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından  2018 yılı KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartlar ıaranacak.

Bunun dışında, İtfaiye eri ve zabıta memuru pozisyonları için, Erkeklerde 167 cm boyundan kısa boylu ve Bayanlardan 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak, İtfaiye eri kadrolarına atanacaklar için sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları ve İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru kadrosuna atanacaklar için İtfaiye ve Zabıta teşkilatının ihtiyacına göre belirlenen, 13/10/1983tarihlive2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen sürücü belgesine sahip olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 08 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 09 Ekim 2018 tarihine kadar saat 17:30 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir Başvurular Meriç Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru kılavuzuna ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim