Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Akıncılar Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı pozisyonlarda memur alımı yapacağını bildirmişti. Söz konusu ilan için başvuru süreci yarın itibari ile başlıyacak. Peki hangi kadrolara memur alımı yapılacak? Kimler başvuru yapabilecek? İşte ilan hakkında detaylar şöyledir.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

Belediye'ye iki farklı alanda memur alımı yapılacak. Bu yönde sadece Lisans mezunu Memur Alımı yapılacak. Sadece Erkek adaylar içerisinden 2 Zabıta Memuru ve Erkek/Kadın adaylar içerisinden 3 Düz memur alımı yapılacak.

KPSS EN AZ 50 PUAN ALMIŞ OLMAK ŞART!

Adayların bu ilana başvuru yapabilmeleri için 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

Adaylardan özel olarak mezuniyet ve diğer nitelikler aranacak. Buna göre:

Memur adaylarından, Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İşletme, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi veya İnsan Kaynakları Yönetimi bölümlerinin birinden mezun olmak. MEB onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek .En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Zabıta Memuru Adaylarından, Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İşletme, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi veya İktisat bölümlerinin birinden mezun olmak.En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Ayrıca zabıta memuru adaylarından sınav tarihi itinari ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Adaylar başvurularına 23 Temmuz 2020 tarihi itibari ile başlayacak ve en geç 27 Temmuz 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular başvuru formu ile birlikte şahsen belediye'ye yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ