Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Çivril Belediyesi bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere 15 kişilik boşluk ile alım yapacağını ilan etti. Denizli ili Çivril Belediyesi İnsan kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Sürekli işçi statüsünde Beden İşçisi ( Temizlik ) alımı yapacak. Söz konusu ilanın metni DPB'de yayımlanmış olup başvuru işlemleri ve başvuru detayları İŞKUR tarafından yayımlanmıştır.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Çivril Belediyesi başvuru yapacak adaylardan, En az ilkokul mezunu olmak kaydı ile, Ortaokul, Lise, Fakülte, Lisansüstü öğrenimine sahip olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Denizli Çivril ilçesinde ikamet edyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve bunu tam teşekküllü hastaneden alınmış rapor ile belgelemek, MEB onaylı Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Her Türlü Çöp ve Atık Maddeler ile İlgili İşlerde 40 Saatlik Kurs Bitirme Belgesine sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan Türkiye İş kurumu resmi internet sitesi üzerinde 08 Şubat 2019 tarihinde yayımlanmış olup, adaylar başvurularına başlayabilirler. Söz konusu ilan İŞKUR üzerinde ilkokul-orta-lise-fakülte-lisansüstü öğretim düzeyinde ilan edilmiştir. Buna göre adaylar başvurularını en ge. 12 Şubat 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlgili ilan hakkında detaylı bilgi almak için ve Devlet personel Başkanlığı tarafından yayımlanan İlanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.