Denizli iline bağlı Çivril Belediye Başkanlığı KPSS şartı olmadan eğitim düzeyinde en az ilkokul mezunu personel alımı yapacak.

Belediyenin çevre koruma kontrol müdürlüğünde görevlendirilecek olan personelleri beden işçisi temizlik kadrosunda görevlendirilecekler. Adaylar başvurular İŞKUR üzerinden yapabilecek. Eğitim düzeyinde ilkokul, orta okul lise mezunları da başvuru yapabilecekler. İŞKUR'da açıklanan ilan için başvuru tarihleri belli oldu.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Çivril Belediye Başkanlığı daimi personel alımı başvurular 8 Şubat tarihinde başlayacak. Buna göre son başvuru tarihi ise 12 Şubat tarihine kadar devam edecek. İş talep formunun 18 Şubat ile 22 şubat tarihleri arasında Çivril Belediyesine teslim edilmesi gerekli olacak. Belge teslim etmeyen adaylar kura törenine katılamayacak. Noter kurasında ismi bulunan adaylara evrak teslimi yapmaları istenilecek ve sözlü sınav için 27 Şubat tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

4857 sayılı iş kanuna göre istihdam edilecek olan daimi süreli 15 beden işçisi alımında 3 ay deneme süresi olacak. Başvuru yapacak adaylardan öğrenim belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, ikamet belgesi adli sicil belgesi, askerlik durum belgesi, MEB onaylı tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde her türlü çöp, atık maddesi ile ilgili işlerde çalışma belgesi (40 saatlik) gerekli olacak. Adayların ikametinin Çivril ilçesinde olma şartı aranacak. Başvuruya ilişkin diğer şartlar istenilen belgeler için tıklayın

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim