Belediyeler sürekli olarak personel alım ilanı yayımlamaya devam ediyorlar. Son olarak yayımlanmış olan ilana göre Çanakkale ilinde bulunan Bayramiş Belediyesi Personel Limited şirketi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda toplamda 13 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacaklar. Bu kapsamda bizde işin olsa ekibi olarak sizlere ilgili ilan hakkında detayları paylaşıyor olacağız.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Çanakkale Bayramiş Belediyesi bünyesine 13 kişilik boş kadro ile, 2 temizlik İşçisi, 6 Büro İşçisi, 1 Soğuk Demir ustası, 2 İnşaat İşçisi, 1 Atıksu Arıtma ve 1 bekçi alımı yapılacak. Bu pozisyonlar için adaylardan genel ve özel nitelikler aranıyor.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Çanakkale Bayramiş Belediyesi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, En az İlköğretim Mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve Çanakkale Bayramiş ilçesinde ikamet ediyor olmak şartları aranacaktır.

Özel olarak ise, Bekçi pozisyonu için en az Lisans mezunu olmak, Atıksu Artıma için en az ilköğretim mezunu olmak, İnşaat işçis için en az ilkokul mezunu olmak, Soğuk Demir Ustası için en az ilkokul ve Ustalık belgesine sahip olmak, Temizlik işçisi için ise en az okur yazar olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Söz konusu olan bayramiş Belediyesi ilanı İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen belediyeye yapacaklarıdr. başvurular, Kimlik Fotokopisi, Adli Sicil Kaydı, 2 adet vesikalık fotoğraf, Sağlık raporu, Öğrenim durumunu gösteriri belge, Nüfus kayıt örneği ile birlikte en geç 17 Mayıs 2019 tarihine kadar Camikebir mahallesi Yüksel Yörükoğlu Sokak no: 1 Bayramiş Belediyesine yapılacaktır.

İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim