Trabzon Belediyesi 60 otobüs şoförü alımı yapacak.

Türkiye İŞKUR üzerinden açılan yeni bir ilanı gören Trabzon Ulaşım Anonim Şirketi belirsiz süreli işçi alımı için ilan açıkladı. Adayları tecrübe ile diğer başvuru şartları taşımaları halinde başvuru yapabilecekler.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların ya şartında 1 Ocak 1980 ve sonrasında doğmuş olmaları,   657 sayılı Devlet memurları kanununda yer alan 1, 4, 5, 6  ve 7 maddelerdeki şartları taşıyor olmaları gerekmektedir. Otobüs şoförü kadrosundaki görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık sorununun olmaması, kanun hükmünde kararname ile kamu görevinden çıkarmamış olağanüstü hal döneminde alınan tedbirler nedeniyle görevine son vermemiş olması, Trabzon Belediyesi tarafından yapılacak personel alınlarından sadece bir tanesine başvuru yapılabilecek olup özel şartların taşır olmaları gerekmektedir. Adaylar 5216 sayılı kanuna göre tüm Trabzon il sınırları içerisinde görevlendirilecek olup günlük çalışma saati sabah 8 akşam 5 olup haftalık 45 saati görevlendirileceklerdir başvuru için belgeler şu şekilde;

GEREKLİ BELGELER;

Öğrenim durumu belgesi jpg ya da PDF formatında,  e-devlet üzerinden yerleşim yeri adres belgesi PDF formatında, başvurduğu kadronun ek bir de aranan nitelik ve belgeler, Jpg yada PDF formatında, askerlik durum belgesi PDF formatında olacak. 60 şoför alımında 2 yıl deneyim istenecek başvurular 5 Haziran'da başlayıp 12 Haziran 2020 tarihinde tamamlanacak.

Editör: TE Bilisim