Belediyelere memur alımı için başvurular başladı. 12 Ekim 2020 tarihi ile başlayan belediye memur alımı ilanına göre Bafra Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda memur alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre üç farklı alanda alım yapılacak. Bu kapsamda Lisans mezunu adaylar içerisinden 1 İnşaat Mühendisi, 1 Düz memuru ve 10 Zabıta memuru alımı yapılacak.

Başvuru Süreci Başladı!

Bafra Belediyesi memur alımı için başvurular 12 Ekim 2020 tarih itibari ile başlamış olup en geç 16 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecektir. Bu kapsamda başvurular sadece Belediyeye istenen belgeler ile yapılacak. Adaylar istenen belgeleri Elektronik ortamda, Belediyemizin [email protected] mail adresine yapabilir veya Belediyenin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne (Bafra Belediyesi Ana Hizmet Binası Büyükcami mah.Camikebir sok. No:1 Bafra/Samsun) müracaatlarını yapabileceklerdir.

Başvuru şartları:

Adaylardan genel olarak 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise adaylardan aşağıdaki tablodaki nitelikler aranacak.

Başvuru İçin İstenen Belgeler Nedir?

a) Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

c) Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

d) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM'nin sitesinden alınan doğrulama barkodlu bilgisayar çıktısı,

e) Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

f) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

g) 2 adet biyometrik fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)