Mayıs ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde kamu kurumları kapsamında personel alımları devam ediyor. Bu kapsamda 4 belediye bağlı kuruluşu bünyesinde farklı kadrolarda alımlar yapılacak olup İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda adayların görevlendirileceği kadrolar, başvuru şartları ve diğer detaylar ise haberimizin devamında yapılacaktır.

Feke Belediyesi

Belediye tarafından 1 beden işçisi alımı yapılacak olup adayların başvuru için istenen belgeler ile birlikte elden ya da elektronik posta ile kadroya başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kapaklı Belediyesi

Belediye 1 büro işçisi alımı yapacak olup ilgili kadro için adayların T.C. vatandaşı olmak, son 6 ay içinde ilçede ikamet ediyor olmak, adli sicil kaydı olmamak, lise mezunu olmak, kadın olma, kamu haklarında yoksun olmamak, emekli olmamak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Menteşe Belediyesi

Belediye 5 tarım işçisi alımı yapılacak olup adayların T.C. vatandaşı olmak, askerlik ile ilgisi olmamak, 18 yaşını doldurmuş olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, TCK 53. Madde gereğince hüküm giymemiş olmak başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Manisa Belediyesi

Belediyeye bağlı kurumda istihdam edilmek üzere 8 atık su arıtma tesisi işletme operatörü alımı yapılacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, sabıka kaydı olmamak, askerlik ile ilgisi olmamak, Manisa ilinde veya ilçelerinde ikamet ediyor olmak, 20 ile 45 yaş aralığında olmak,

1 makine teknikeri için genel alım şartlarının yanı sıra meslek yüksek okullarının ilgili bölümlerinden mezun olmak, tercihen mesleğe ilişkin 5 yıl deneyimi olmak,

3 makine teknisyeni için meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak, 4 elektrik teknisyeni için meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak, tercihen EKAT belgesine sahip olmak, güneş enerji sistemleri hakkında deneyimi olmak, mesleğe ilişkin 5 yıl deneyimi olmak, 1 elektronik teknikeri için ise meslek okullarının ilgili bölümlerinden mezun olmak şartlarının sağlanması istenmektedir.

Şoför alımı için ise genel alım şartlarının yanı sıra 21 ile 55 yaş aralığında olmak, en az ilkokul mezunu olmak, D-3 sınıfı sürücü belgelerine sahip olmak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

İlgili ilanlara erişmek için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim