Eylül ayının yeni haftasına girerken belediyeler tarafından yayınlanan personel ilanlarında KPSS şartı aranmaksızın büro memuru başta olmak üzere farklı pozisyonlarda istihdam gerçekleştirilecek olup alım yapacak olan belediyeler ve başvuru şartlarına ilişkin detaylar haberin devamında yer almaktadır.

İBB

Belediye bağlı kuruluşunda istihdam edilmek üzere 1 büro personeli alımı yapılacak olup adayların Turizm bölümü yüksekokul mezunu olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da muaf olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Kapaklı Belediyesi

1 kameraman alımı yapacak olan belediye T.C. vatandaşı olmak, son altı ay içinde ilçede ikamet ediyor olmak, adli sicil kaydı olmamak, lisans görsel iletişim mezunu olmak, erkek olmak ve herhangi bir sosyal güvencesi bulunmamak şartlarının sağlanmasını istemektedir.

Gümüşçay Belediyesi

1 sağlık personeli büro elemanı alımı için belediye tarafından sağlanması istenen başvuru şartları şu şekildedir: Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını aşmış olmak, askerlikle ilgisi olmamak, Biga ilçe sınırlarında ikamet ediyor olmak, sağlık meslek lisesi Acil Tıp Teknisyenliğinden mezun olmak, tansiyon ölçme, iğne yapma gibi konularda deneyimli olmak ve diğer sağlık personeli temel eğitimi kurs belgesine sahip olmak şeklindedir.

1 beden işçisi alımı için ise genel alım şartları ile en az ilköğretim mezunu olmak, ağaç budama, çiçek ekim gibi işlerde deneyimi olmak, MEB sebze yetiştirme işçisi kurs belgesine sahip olmak şartı aranmaktadır.

Kavaklıdere Belediyesi

1 şoför alımı yapacak olan kurum başvuruları şahsen yapmak üzere kamu haklarından mahrum olmayan ve Kavaklıdere ilçe sınırlarında ikamet etme şartlarının sağlanmasını istemektedir.

Kocaeli Belediyesi

Belediyeye bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere 2 büro elemanı, 1 mühendis, alımı yapılacak olup başvuru şartlarına ilişkin detaylar belediyenin resmi internet sitesinde yer almaktadır.

Kaman Belediyesi

Belediye tarafından 1 iş makinası bakım ve onarım personeli alımı yapılacaktır. Adayların 10 yıl ilgili alanda deneyimi olma, en az ilköğretim mezunu olma, Kaman ilçesinde ikamet ediyor olmak, iş makinaları bakım onarım sertifikasına sahip olmak, kurs bitirme belgesi bulunmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Beltaş Belediyesi

2 otopark görevlisi alımı için adayların Türk vatandaşı olmak başta olmak üzere diğer genel alım şartlarını sağlaması istenmektedir.

İlanlara ulaşmak için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim