Bir çok Belediye memur alımı ve personel alımı için yeni ilanlar yayımlıyorlar. Belediyeler meydana gelen ihtiyaçları doğrultusunda bünyelerindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı mecralarda yeni ilanlar yayımlandı. Bizlerde İşin Olsa ekibi olarak bu yayımlanmış olan Belediye memur alım ilanları hakkında sizlere detaylı bilgi vereceğiz. Peki Hangi Belediye Memur Alacak? Hangi Pozisyonlarda alım yapılacak? Başvuru Şartları nedir? Başvuru Tarihleri Nedir? İşte tüm detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

HANGİ BELEDİYELER MEMUR ALACAK?

Kamuya Belediyeler memur personel alacak. Buna göre, Kulp Belediyesi, Lüleburgaz Belediyesi, Çanakkale Belediyesi, Gündoğmuş Belediyesi, Nusaybin Belediyesi, Derik Belediyesi ve Uludere belediyesi bünyelerine memur alacak.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Kulp Belediyesi: Belediye bünyesine 1 kişilik boş kadro ile, Kadın veya Erkek Mimar alımı yapacak.

Lüleburgaz Belediyesi: Lüleburgaz Belediyesi 10 kişilik kadro ile Ön Lisans Mezunu 6 İtfaiye Eri ve 4 Lise mezunu İtfaiye Eri alacak.

Çanakkale Belediyesi: Toplamda 10 memur alımı yapılacak olup, Ön Lisans Mezunu 5 İtfaiye eri ve 5 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Gündoğmuş Belediyesi: Belediye 2 kişilik Lisans Mezunu kadrosuna göre Düz Memur alacak.

Nusaybin Belediyesi: Nusaybin Belediyesi toplamda 24 kişilik boşluk ile, Lise, Lisans ve Ön Lisans mezunu adaylar alınacak. Buna göre, 2 Mühendis, 1 Bilgisayar İşletmeni, 5 Zabıta, 6 Memur,1 Psikolog, 3 tekniker, 1 Sosyolog ve 3 Veri Kontrol ve Hazırlama İşletmeni olmak üzere 24 memur alacak.

Derik Belediyesi: Belediye 10 kişilik kadro ile, 2 Zabıta Memuru, 1 Muhasebe memuru, 1 Evlendirme memuru, 2 Memur, 1 Veznedar ve 3 Memur alımı yapacak.

Uludere Belediyesi: Belediye Ön Lisans Mezunu 2 Zabıta Memuru alacak.

Yukarıda verdiğimiz 7 belediye bünyesine farklı pozisyonlarda toplamda 59 Memur Personel alımı yapacaklarını ilan ettiler.

HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Yukarıdaki belediyeler adaylardan bazı genel ve bazı özel şartlar arayacak olup, buna göre genel olarak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için Askerliğini yapmış veya Askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartları aranacak.

Özel olarak ise, 2017 veya 2018 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 55, 60 ,veya 70 puan almış olmak, Zabıta Memurluğu ve İtfaiye eri pozisyonları için Yapılacak sınav tarihleri itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 17 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gibi nitelikler aranır. Diğer Pozisyonlar için ise belirtilen eğitim seviyesinde eğitim niteliklerini taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Her Belediye için başvuru tarihleri farklıdır. Ancak Adaylar başvurularını her belediye için istenen belgeler ile birlikte son başvuru tarihine kadar belediyenin Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlgili ilanlar hakkında son başvuru tarihleri KPSS puan şartı, Alım yapacak Belediye gibi bilgileri sizlere aşağıdaki tablo yardımı ile bilgi vereceğiz.

Diğer belediye personel alımları hakkında yayımlanacak yeni ilanlardan anında haberdar olmak için ise İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek anında yayımlanan ilanlardan haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Alım Yapacak
Kurum veya
Kuruluş ve
Pozisyon

KPSS Şartı

Alınacak Personel Sayısı

Son Başvuru Tarihi

Detaylar

Uludere Belediyesi

KPSS 60

1

04/02/19

TIKLAYIN

Nusaybin Belediyesi

KPSS 55

24

04/02/19

TIKLAYIN

Çanakkale Belediyesi

Var

10

15/02/19

TIKLAYIN

Lüleburgaz Belediyesi

KPSS 60

10

08/02/19

TIKLAYIN

Kulp Belediyesi

Var

1

04/03/19

TIKLAYIN

Derik Belediyesi

KPSS 55

10

08/02/19

TIKLAYIN

TOPLAM

TIKLAYIN