Eylül ayının yeni haftasını da geride bırakırken her gün yüzlerce ilan yayınlanan İŞKUR üzerinden belediyeler de kendi alımlarını yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda 9 belediye tarafından yapılacak olan alımda büro ve güvenlik görevlisi olmak üzere farklı birçok kadroda alımlar bulunuyor.

Kıyıköy Belediyesi

Belediye tarafından 2 büro personeli alımı yapılacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını geçmiş olmak, affa uğramış suçlar ile devlet güvenliğine ilişkin suçlardan mahkum olmamak, askerlikle ilgisi olmamak, başvuru itibari ile SGK kapsamında aktif çalışmıyor olmak şartları aranmaktadır.

Datça Belediyesi

1 güvenlik görevlisi alımı için T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, sabıka kaydı olmamak, kamu haklarından mahrum olmamak, 5188 sayılı kanun gereği özel güvenlik kartına sahip olmak, 27 yaşını doldurmamış olmak, 1 yıldır ilçede ikamet ediyor olmak, erkek olmak şartları yer almaktadır.

Aksu Belediyesi

1 harita teknisyeni alımı için genel şartların yanı sıra arazide çalışmaya engel durumu olmamak, meslek liselerinin harita tapu kadastro bölümlerinden mezun olmak, ilgili bilgisayar çizim programlarını kullanabilmek şartlarının sağlanması istenmektedir.

Zonguldak Belediyesi

19 parke ve bordür kaplamacı alımı için genel alım şartlarını sağlamak, erkek olmak, Zonguldak il sınırları içinde ikamet ediyor olmak, askerliğini yapmış olmak şartlarını sağlamak gerekmektedir.

Karapınar Belediyesi

1 beden işçisi alımı için adayların genel alım şartları, en az lise mezunu olmak, 25 yaş üstü olmak ve en az B sınıfı ehliyeti olmak başvuru şartlarının sağlanması gerekmektedir.

İskilip Belediyesi

Belediye 4 diğer tuğla örücüler ve taş duvarcılar kadrolarına alım için genel alım şartlarının sağlanması istenmektedir.

Şarkışla Belediyesi

1 beden işçisi alımı için adayların E sınıfı ehliyeti olmak, SRC belgesine sahip olmak, ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak, daha önce aynı belediyede çalışmış olmak şartı aranmaktadır.

Alaşehir Belediyesi

Belediye 1 beden işçisi alımı için en az ilköğretim mezunu olmak, erkeklerde askerliğini yapmış olmak, ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak ve genel alım şartlarını sağlıyor olmak gerekmektedir.

Osmangazi Belediyesi

İlgili belediye 10 çöp toplama personeli alımı yapacak olup genel alım şartlarının sağlanması istenmektedir.

İlanlara erişim: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim