Belediyelere ve belediyelere bağlı olan şirketlere İŞKUR aracılığı ile en az ilkokul mezunu kişiler arasından 5 binden fazla memur, personel ve işçi alımı yapılacak. İŞKUR'un resmi internet sitesi üzeründen yayımlanan yazıda taşeron işçiliğin kalkmasından sonra belediyeler ve belediyelere bağlı olan olan taşeron şirketler personel alımı yapacak. Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı kısımından iş ilanları art arda yayımlanmaya başladı. Peki yayımlanan ilanların detaylarında neler yer alıyor?

İŞTE DETAYLAR

Türkiye İşçi Kurumu resmi internet sitesinden taşeron işçiliğin kalkmasından sonra belediyeler ve belediyelere bağlı taşeron şirketlerin işçi alımına yönelik Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı kısımından iş ilanları art arda yayımlanmaya başladı. Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan ilanlarda farklı illerde istihdam ettirmek üzere memur, personel, ve işçi alımı yapılacağı açıklandı. Farklı şehirlerde istihdam ettirmek üzere farklı iş pozisyonlarına KPSS şartı olmadan en az ilk okul mezunu adaylar arasından seçileceği açıklandı.

Seçilecek olan adaylar memur, personel, ve işçi olarak çalışacak şekilde Türkiye İş Kurumu aracılığı ile işe alınarak farklı şehirlerde istihdamı sağlanacak. 5 binden fazla memur, personel ve işçinin alımının yapılacağı yayımlanan bilgi arasında yer alıyordu.