Devlet Personel Başkanlığı hergün yeni ilanlar yayımlıyor. Ancak geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Belediye Personel Alımı için başvuru sürecinde son günlere gelindi. Söz konusu belediye, Mucur Belediyesidir ve İlgili belediye bünyesine Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alımı yapacak. Başvurular 16 temmuz 2018 tarihinde başlamıştı ancak başvurularda son günlere gelindi. Adayların ilgili ilana başvuru yapabilmeleri için belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Kırşehir de bulunan Mucur Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 10 İtfaiye eri ve 8 Zabıta Memur ualacak. Buna göre adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımak, Daha önceki kurum veya kuruluştan disiplin cezası almamış olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkeklerde 167cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, İtfaiye eri pozisyonu için, sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak Ayrıca en az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURU SÜRECİ SONA ERİYOR!

Söz konusu ilan için adaylar başvurularına 16 Temmuz 2018 tarihinde başladılar. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar başvurularını en geç 25 temmuz 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerkemektedir. Buna göre başvurular, Mucur Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen son başvuru günü saat 17:00 a kadar yapılması gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıda sizlerle paylaştığımız bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın tam Metni