Devlet Personel Başkanlığı resmi internet üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Sumbas Belediye Başkanlığı bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere TH sınıfı 1 kişilik boş kadro ile 4 yıllık lisans iktisat bölümü mezunu ekonomist alımı yapılacak. Bu yönde 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49.maddesi hükümlerine göre alım yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Belediye personel alımına başvuru yapacak adaylar öncelikle lisans mezunu olmak zorundadırlar. Bu kapsamda adaylardan KPSS şartı aranmayacak ve adayların diğer nitelikleri taşımaları durumunda sözlü sınav yapılacak.

Adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48 maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak, Üniversitelerin Ekonom, bölümünden mezun olmuş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak ve herhangi bir kuruma mecburi hizmet koşulu olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Belediye için personel alımı başvuruları 24 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlamış olup adaylar başvurularını en geç 30 Eylül 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü en geç 17:00 a kadar Sumbas Belediyesı Yazı İşleri Müdürlüğü'ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.(Posta ve e-mail ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.)

SÖZLÜ SINAV YAPILACAK!

Başvurusunu yapmış olan adaylar işe başlamaları için sözlü mülakattan geçmeleri gereklidir. Bu kapsamda başvurusuna son veren adaylar 01 Ekim 2019 tarihinde saat 10:00'da tek aşamdan oluşan sözlü sınav sistemi ile sözlü sınava katılacaklardır. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

DİĞER BELEDİYE PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA