Trabzon Büyükşehir Belediyesi yeni ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Trabzon Büyükşehir Belediyesi farklı pozisyonlarda ve eğitim seviyelerinde memur personel alımı yapacak. Buna göre Belediye 657 Sayılı Devlet memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere 170 kişilik kadro ile alım yapacak.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesine 170 kişilik boş kadro ile, Lisans Mezunu 26 İtfaiye Eri, Ön Lisans Mezunu 26 İtfaiye Eri, Lise mezunu 30 İtfaiye Eri, Lisans Mezunu 51 Zabıta Memuru, Ön Lisans Mezunu 37 Zabıta memuru olmak üzere toplamda 170 Zabıta memur ve İtfaiye eri alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Tranbzon Büyükşehir Belediyesi alımını yapacağı Zabıta memuru ve İtfaiye ari adaylarından genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranacaktır.

Özel olarak ise, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, İtfaiye eri pozisyonu için ağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak ve En Az B Sınıfı veya E Sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

Bunlar dışında adaylara sınav yapılacak olup İlgili sınava katılacakların KPSS puan durumuna bakılacak. Bu yönde ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından 2018 yılına ait sınavdan, Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 06 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 12 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını son başvuru günü saat 17:00 a kadar Trabzon Büyükşehir belediyesine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.

BAŞVURU FORMU

Ayrıca diğer zabıta memuru veya itfaiye eri alım ilanlarından haberdar olmak için ise İşin Olsa mobil uygulamasını telefonunuza indirerek ilanlara ulaşabilirsiniz.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim