Yayımlanmış olan yeni ilana göre Kayseri ilinde bulunan Melikgazi Belediyesi personel alımı yapacak. İlgili ilan Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) Kurum dışı alım ilanlarında yayımladığı ilana göre 34 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtti. İşin Olsa ekibi olarak derlediğimiz bu haberimizde sizlere ilgili belediye hakkında detaylı bilgileri aşağıda paylaşıyor olacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Kayseri Melikgazi Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 34 kişilik boş kadro ile, 1 Greyder Operatörü, 1 Dozer Operatörü, 7 kişi 950 Kepçe Operatörü, 2 Eksvatör Operatörü, 7 kamyon Şoförü, 2 Süpürge Araç Şoförü, 4 İşçi, 4 Karo Bordür işçisi ve 1 Elektrikçi olmak üzere toplamda 34 kişi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Emekliliğe hak kazanmamş olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, Herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak, Son 6 ay içerisinde Kayseri ilinde ikamet ediyor olmak, Operatör için G sınıfı ehliyete sahip olmak, Şoför pozisyonları için E sınıfı sürücü ve SRC 4 Belgesine sahip olmak, Ustalar ve Elektrikçi pozisyonu için Mesleği ile ilgili ustalık belgesine sahip olmak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapaca kadaylar başvuruların 18 Ekim 2018 tarihinde başladılar ve başvurularını en geç 22 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Kayseri Melikgazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ne şahsen istenen belgeler ile birlikte yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve ilanın kılavuzuna ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni