Belediyeye memur alımı yapılacak. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan Memur Alımı ilanına göre Gaziantep İli Şahinbey Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 6. dereceli kadrıya 3 kişilik boş kadro ile Müfettiş Yardımcısı Almı yapacak. ALımlar Genel İdare Hizmetleri sınıfında 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında yapılacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLIYOR!

Belediye Memur alımı ilanı 26 Şubat 2021 tarhi ile yayımlanmış olup adaylar başvurularına 01 Mart 2021 tarihi ile başlayacaklar. Adaylara başvuru için 20 günlük süre verilecek olup en geç 19 Mart 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir.

Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte Şahinbey Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen yapılacak, şehir dışından yapılan başvurularda ise Posta ile müracaatlar kabul edilecektir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Adaylar başvurularını yapabilmeleri için 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklerle yapılacak. Bu yönde adaylardan,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

KPSS Şartı: ÖSYM tarafından; 2019 veya 2020 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavları sonucunda P- 48 puan türünden 80 ve daha yukarı puan almış olmak.

Eğitim Şartı: Eğitim süresi en az dört yıl olan; İşletme, İktisat, Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerini ya da bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi veya yurt dışındaki öğrenim kurumlarından birini bitirmiş olmak.

Yaş Şartı: 1/01/2021 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, (01/01/1986 tarihi ve daha sonra doğanlar)

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim