Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan duyurulara göre ülkemizde bulunan farklı belediyeler bünyelerindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda yüzlerce personel alımı yapacaklar. Alım yapılacak pozisyonlar içerisinde, Okuryazar, İlköğretim, Lise, Ön Lisans ve Lisans meuznları için de pozisyonlar yer almaktadır.  İşin Olsa ekibi olarak sizler için derlediğimiz bu haberimizde sizlere İŞKUR üzerinde yayımlanan belediye personel alımları hakkında detayları paylaşacağız. 

Bu haberimizde şu anda alım ilanları aktif olan 15 farklı şehirdeli 30 belediye için 34 fakrlı pozisyonda personel alımları yapılacak ve haberimizin içerisinde detaylara ulaşabileceksiniz.

HANGİ ŞEHİRLERDE ALIM YAPILACAK?,

Yayımlanan belediye personel alım ilanlarına göre farklı şehirlerde personel alımları yapılacak. Bu bağlamda, Tekirdağ, Çanakkale, İzmir, Muğla, Manisa, Aydın, Adıyaman, Balıkesir, Çorum, Konya, Mardin, Kırklareli, Niğde, Adana ve Ardahan illerinde bulunan 29 belediye 15 Şehirde çok sayıda personel alımı yapacak.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NEDİR?

15 şehirde bulunan 29 Belediye,

  1. Taş Kırma ve kum eleme fatura ve hesap tahsilatçısı,
  2. Temizlik İşçisi,
  3. Büro Memuru,
  4. Büro Elemanı,
  5. Büro İşçisi,
  6. Çaycı,
  7. İtfaiye yardımcı Elemanı,
  8. Beden İşçisi,
  9. Aşçı,
  10. Yük Taşıma Şoförü,
  11. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı,
  12. Güvenlik Görevlisi,
  13. KOMİ,
  14. Sekreter,
  15. Basında İlişkiler Görevlisi,
  16. Marangoz,
  17. İnşaat İşçisi,
  18. Makine Mekatronik teknikeri,
  19. Elektrik Teknikeri,
  20. Kasap,
  21. Soğuk Hava Depo Sorumlusu,
  22. Mezbaha Görevlisi,
  23. Padog Görevlisi,
  24. Şoför,
  25. Çevre Mühendisi,
  26. Demir Doğramacı,
  27. Tır Çekici Şoförü,
  28. İnşaat Teknikeri,
  29. Çevre Teknikeri,
  30. Yapı tesisat Sistemleri Teknisyeni,
  31. Özel Güvenlik Görevlisi,
  32. Çöpçü,
  33. Bilgisayarlı Makine İmalatı işemleri
  34. Elektrik Teknikeri,

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yukarıdaki pozisyonlar için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Yukarıdaki mesleklere göre ilgil eğitime sahip olmak veya İŞKUR aracılığı ile verilen belgeye sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi şartlar aranıyor.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına hemen başlayabilirler. Ancak Dikkat etilmesi gereken noktalardan biriside, adaylara verilen sürenin çok az olmasıdır. Belediyeler adaylara 2 3 günlük başvuru süresi veriyorlar. Adaylar ilgili belediyelere başvurularını şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan duyurulara ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim