Büyükçekmece Belediyesi Memur alımı için başvurularda son güne geldik. Beledye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı eğitim seviyelerine sahip Zabıta Memuru Alımı yapacak. 15 kişilik boş kadro ile alım yapılacak olup adayların, 657 Saıylı Devlet Memurları kanuna göre ve Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre başvuru şartları ve değerlendirme süreci haberimizdedir.

Lisans ve Ön Lisans Mezunu Memur Alımı Yapılacak!

Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Memuru alımı için alımlar Ön Lisans ve Lisans seviyesinde yapılacak. Bu kapsamda Belediye Ön Lisans Mezunu 7 ve 8 Lisans mezunu memuru alımı yapacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki tabloda belirtilen bilgileri inceleyebilirler.

Başvurular Sona Eriyor!

Belediyenin zabıta memuru alımı başvuruları 08 Şubat 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 10 Şubat 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen Belediye ye yapılacaktır.

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

Adaylara KPSS değelrendirmesi yapılacaktır. Bu kapsamda kadro sayısının 5 katı kadar aday değerlendirmeye alınacak olup KPSS puanı en yüksek olan adaylar sınava alınacaktır.

SINAV NE ZAMAN YAPILACAK?

Zabıta Memuru alımı için sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak olup; sözlü sınav ve uygulamalı sınav 18/02/2021-19/02/2021 günleri arasında Saat 09:00 da baĢlamak üzere, Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi 19 Mayıs Mah. Gölboyu Cd. Büyükçekmece/ĠSTANBUL adresinde yapılacaktır. Sözlü ve uygulamalı sınav aynı gün içerisinde bitirilemez ise ertesi gün devam edilecektir.

Sonuçlar açıklandığında anında haberdar olmak için  İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim