Yaylakent Belediyesi memur alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Yaylakent Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Bu yönde Yaylakent Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta yönetmeliğine göre 1 kişilik boş kadro ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında 11. dereceli kadroya Kadın Erkek adaylar içerisinden Zabıta Memuru Alımı yapılacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Yaylakent Belediyesi memur alımı başvuruları Bugün ( 14 Nisan 2021 ) itibari ile başlamış olup en geç 16 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu yönde başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte Yaylakent Cumhuriyet Mahallesi Ankara Caddesi No:92 Orta/Çankırı adresine mesai saatleri içinde şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediyenin memur alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak.

Özel olarak ise 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gereklidir. Aynı zamanda Herhangi bir Ön lisans programından mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Daha önce çalışlan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

  • Nüfus cüzdanıaslıveya aslı ibraz edilmek kaydıylakurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,
  • Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri kurumumuzcatasdik edilebilir)
  • Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri kurumumuzca tasdik edilebilir),
  • KPSS sonuç belgesinin ÖSYM sitesinden alınan barkotlu bilgisayar çıktısı,
  • Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,
  • Son altı ay içerisinde çekilmiş 5 adet biyometrik fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak),
  • Sürücü belgesinin aslı veya aslı ibraz edilmek kaydıyla kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

BAŞVURU KILAVUZU