Bafra Belediyesi geçtiğimiz gün yayımladığı Zabıta Memuru, Düz Memur ve Mühendis alımı için ilanda düzenleme yaptı. Resmi Gazete'nin 08 Eylül 2020 tarihli yayımladığı ilanlara göre Bafra Belediyesi memur alımında düzenleme yapıldı. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde yapılan değişiklikleri aktaracağız.

DÜZ MEMUR ALIMI KADROSUNDA DÜZENLEME YAPILDI

06/09/2020 tarih ve 31236 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan Belediyemizin, İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alımı İlanında yer alan tablodaki 2 sıra nolu satır aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir.

BAŞVURULAR HENÜZ BAŞLAMADI

Bafra Belediyesinin memur alımı için başvurular 12 - 16 Ekim 2020 tarihleri arasında alınacak. Sadece başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuruları kabul edilecek. Bu yönde başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen belediyeye yapılacaktır.

DİĞER ALIM KADROLARI:

Bafra Belediyesi Düz Memur dışında 10 Zabıta Memuru ve 1 Mühendis alacak. Söz konusu alımlar için adaylardan Fakültelerin lisans seviyesinde bölümlerden mezun olmuş olması istenecektir. Ayrıca tüm kadrolar içn adaylardan 2018 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

İLAN HAKKINDA DAHA DETAYLI BİLGİ BURADA

Editör: TE Bilisim