Belediye Memur alımı başvuruları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Marmaris Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda memur alımı yapacak. Başvuruların haziran ayı ile başlamasının ardından artık sona ermektedir. Peki kimler başvuru yapabilecek? Adaylar için sonuçlar ne zaman açıklanacak?

KADRO BİLGİSİ:

Marmaris Belediyesi Genel İdare Hizmetleri sınıfında 9. Dereclei kdroya 9 kişilik boşluk ile Zabıta Memuru alımı yapacak. Erkek Kadın adayların başvuru yapabileceği ilan için adaylardan KPSS'den en az 70 puan almış olmak ve Lisans düzeyibde eğitim veren fakültelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölümlerinin birinden mezun olmak ve en az A veya B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gereklidir.

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR:

Genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise Zabıta Memuru kadrosunda Sınav tarihi ile 30 yaşını tamamlamamış olmak, Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 2020 KPSS'den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Zabıta Memuru alımı başvurularında artık sona geldik. 28 Haziran 2021 tarihinde başlamış olan başvurular en geç 2 Ağustos 2021 tarihinde sona erecektir. Başvurular Belediyeye yapılacak. Başvuru sonuçlarının ise önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim