Devlet Personel Başkanlığı tarafından 30 Ocak 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Tokat İli Gölgeli Belediyesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amaçlı alım yapacak. İlan Devlet personel başkanlığı sitesinde yayımlanmış olup adaylar başvuru ve diğer işlemlerini Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklarıdr. Buna göre Gölgeli Belediyesi 4857 sayılı iş kanununa taki temizlik işçisi kadrosunda 1 işçi personel alımı yapacak.

Temizlik işçisi kadrosuna göre el ile cd.sk. park temizlikleri ve diğer işleri ile ilgili mesleki işçi personel alınacaktır. Başvuru yapacak adaylardan, Bu meslek adına eğitim görmüş olmak, En az ilköğretim mezunu olmak, Erkek olmak ve Askerliğini yapmış olmak nitelikler iaranacaktır. Ayrıca başvurularda adaylardan Özgeçmişte istenecek.

Buna göre bu ilan ile ilgilenen kişiler bu ilanı Tokat çalışma İş Kurumu ilanlarından takip edebileceklerdir. Tokat Çalışma İş Kurumu tarafından bildirilecek adaylar istenilen belgeleri göndermeleri ya da belgelerle birlikte müracaatların da noter huzurunda kura çekimine tabi tutulacaktır.Kura çekimi sonucu seçilen adaylar Belediye tarafından sınava tabii tutulacaklardır. buna göre gerçeğe aykırı belge verenler için kura çekim işlemi iptal edilecektir.

Editör: TE Bilisim