Kamuya İtfaiye eri ve İtfaiye şoförü alımı yapılacak. İŞKUR ( Türkiye İş Kurumu ) aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere toplamda 161 kişilik boş kadro ile farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. Buna göre Antalya Büyükşehir Belediyesi Kurum Dışı Kamu İş Talep formunu İŞKUR üzerinde yayımladı ve adaylar başvurularına başlayabilecekler.

Söz konusu yayımlanmış İş Talep formuna göre Antalya Büyükşehir Belediyesi, 106 İtfaiye Şoförü, 54 İtfaiye eri ve 1 Şoför alımı yapacak. Adaylardan En az lise mezunu olmak şartı aranacak.Ayrıca alınacak adaylar Antalya Büyükşehir Belediyesinde Tam Zamanlı Belirsiz sireli olarak çalışacaktır. Söz konusu ilan 29 Ağustos 2018 tarihinde yayımlanmış olup adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler. İşin Olsa ekibi olarak sizler için ilanları derledik ve aşağıda başvuru şartarına ulaşabilirsiniz.

KİMLER BAŞVURU YAPABLİR?

İtfaiye şoförü ve İtfaiye eri ve şoför pozisyonları için adaylardan aranan özellikler farklı olup bunlar şöyledir;

Şoför Pozisyonu: Adaylardan E SInıfı ehliyete sahip olmaları, SRC 2 belgesine sahip olmaları, Türkiye cumhuriyteti vatandaşı olmak, Adli sicil kaydı bulunmamak ve görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranacaktır.

İtfaiye Eri Pozisyonu: Adayların en az lise mezunu olmak ( Tercihen itfaiyecelik ve yangın güvenliği meslek yüksekokulu mezunu olmak ), 31 yaşından gün almamış olmak, En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, SRC 2 ve Psikoteknik belgesine sahip olmak ve Lise mezunu olanlar için itfaiye eri katılım belgesine sahip olmak şartları aranır.

İtfaiye Şoförü Pozisyonu: Adaylardan bu pozisyon için, En az ilköğrtim mezunu olmak, 36 yaşından gün almamış olmak, Tercihen itfaiyecelik ve yangın güvenliği meslek yüksekokulu mezunu olmak ancak Düz lise mezunları için  itfaiye eri katılım belgesine sahip olmak, En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, SRC 2 ve Psikoteknik belgesine sahip olmak, adli sizil kaydı bulunmamak, Görevini yapmasına engel olbilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 29 Ağustos 2018 tarihi itibari ile başladılar ve en geç 03 eylül 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerkemektedir. Buna göre başvurular, Antalya İnsan kaynakları A.Ş Yüksekalan Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı B.Ş.B hizmet binası no:20 Muratpaşa/ ANTALYA adresine şahsen başvuru yapmaları gereklidir. Daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim