Eylül ayında belediye personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor. DPB tarafından 20 Eylül 2018 tarihinde yayımlanan ilana göre Alay Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için Tekniker kadrosuna 1 kişilik boş kadro ile personel alımı gerçekleştirecek. Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylar mutlaka belirtilen başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. Buna göre adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Alay Belediyesi alımını yapacağı Tekniker adaylarından genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenli ksoruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranmaktadır.

Özel olarak ise adaylardan, 2016 yılında ÖSYM tarafındna yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSp93 puan türünden en az 65 puan almış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak ve Ön lisans Programlarından Endüstriyel Elektronik bölümünden mezun olmuş olmak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adyalar başvurularına 03 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 05 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerkemektedir. Başvurular son başvuru günü mesai saati bitimine kadar Alay Belediyesi Yazı İşleri Genel Müdürlüğüne şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmeklidir. Posta yolu ile başvuru yapan adayların postada geçikmesi nedeni ile başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre başvurular postanın başvuru tarihleri içerisinde ulaşması sağlanmaktadıır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim