Resmi Gazete'nin 17 Şubat 2019 tarihli yayımında yer alan duyuruya göre Evreşe Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtti. Buna göre Evreşe Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesi doğrultusunda istihdam edilmek üzere Memur kadrosuna ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni pozisyonlarına alım yapacak.

Bu bağlamda Evreşe Belediyesi Lisans mezunu 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve 1 Memur, Ön Lisans mezunu ise 1 memur alımı yapacağını belirtti. Bu kadrolar için adaylardan KPSS en az 55 puan şartı aranacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Evreşe Belediyesi adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesi doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden VHKİ için en az 55 ve Memur için en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 04 Mart 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 08 Mart 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını son başvuru en geç saat 17:00 a kadar istenen belgeler ile birlikte Evreşe Belediyesi adresindeki Evreşe Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve ilanın kılavuzuna ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

İLANLARI TAKİP ETME:

Yayımlnancak yeni belediye memur personel alım ilanlarındna haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirerek yayımlanancak ilanları anında bildirim olarak alabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim