Belediyelere memur alımı başvuruları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Osmaneli Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 6 farklı kadro ile memur alımı yapacak. Başvurular Önümüzdeki gün başlayacak olan ilan hakkında detayları siz değerli okurlarımız ile paylaşacağız.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLIYOR!

Belediyenin memur alımı başvuruları 9 Temmuz 2021 tarihinde başlayacak olup en geç 14 Temmuz 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir.  Başvuruda bulunmak isteyen adaylar istenen belgeler ile birlikte başvurularınışahsen veya elektronik ortamda gerçekleştirebilecekler.

6 FARKLI KADRO İLE MEMUR ALIMI YAPILACAK!

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Türk Ceza Kanunu'nun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

d) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

e)Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

f) İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

g) Hangi kadroya başvuru yaptığına dair dilekçe (Her aday eğitim durumuna göre ilan edilen yalnızca bir kadroya başvuru yapacaktır.)

KPSS EN AZ 50 PUANI OLAN ADAYLAR BAŞVURU YAPABİLECEK?

Yukarıdaki tabloda da göreceğiniz gibi Memur Alımı başvuruları için adaylardan, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans veya Lisans mezunları için içerisinden En az 50 , 60 veya 65 puan almış olmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim