AÇSHB kamu ilanları kısmında yayımlanmış olan ilana göre Kulu Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak için memur alımı yapacağını bildirdi. Bu Kapsamda Belediye En az lise mezunu adaylar arasından kadın erkek alım yapacak. Peki mezuniyete göre kadro dağılımı nedir? Kimler başvuru yapabilir?

İLANIN DETAYLARI:

Kulu Belediyesi bünyesine 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında ilk defa atanmak üzere devlet memurları kanuna tabi Mahali İdarelere ilk defa atanacaklara Dair Sınav ve Atama yönetmeliği hükümlerine göre 9 kişilik kadro ile alım yapılacak.

MEZUNİYETE GÖRE KADRO DAĞILIMI:

Kulu belediyesi bünyesine 9 kişilik boş kadro ile, Lisans mezunu 2 Veri Hazırlama ve Kontrol işletmeni ( VHKİ ), Lisans Mezunu 5 Düz Memur, Lise mezunu 1 memur ve lisans mezunu 1 Avukat alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Konya ilinde bulunan Kulu Belediyesi adaylardan 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi genel nitelikler aranır.

ÖZEL ŞARTLAR:

Adaylardan özel olarak, 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartları aranacaktır. Bunun dışında yukarıdaki tabloda belirtilen özel niteliklere sahip olmak, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Kadroları için Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar işletmeleri sertifikasona sahip veya mezun olunan okulda bilgisatar dersi gördüğünü gösterir belgeye sahip olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR NİSAN'DA BAŞLIYOR!

Kulu belediyesine memur alımı başvuruları önümüzdeki ay yani 20 Nisan 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 24 Nisan 2020 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Bu yönde adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte kula belediyesi adresine şahsen gerçekleştirmeleri gereklidir.

İLANIN TAM METNİ