Belediye Memur Alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilana göre Çelebi Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında 8. dereceli kadroya Düz Memur alımı yapacak. Söz konusu ilan Kasım ayının ikinci haftası yayımlanmıştı ve başvuru süreci 15 Aralık 2002 tarihi ile başladı. Peki kimler başvuru yapabilecek? Nasıl başvuru yapılacak? İşte detaylar.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Belediyeye Memur alımı için başvurular 15 Aralık 2020 tarihi itibari ile başladı ve en geç 17 Aralık 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını Saat 09:00 ile 16:30 arasında yapılacak. Başvurular şahsen veya Elektronik ortamda yapılacak.

  • Elektronik ortamda, Belediyenin www.celebi.bel.tr resmi internet adresi üzerinden yapılacak.
  • Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Çelebi Belediye Başkanlığı Hizmet Binası Fatih Mahallesi Şehit Safet Tuzcu Caddesi No: 3/1 Çelebi/KIRIKKALE adresine göndererek başvuru yapabileceklerdir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Çelebi Belediyesine memur alımı için başvurular genel olarak 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise,

2020 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, ve Lisans seviyesinde İşletme mezunu olmak şartları aranacak.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

a) Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-Devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri kurumumuzca tasdik edilebilir)

c) Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri kurumumuzca tasdik edilebilir),

d) Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğüne dair transkript belgesinin aslı veya noter onaylı örneği.

e) KPSS sonuç belgesinin ÖSYM sitesinden alınan barkotlu bilgisayar çıktısı,

f) Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

g) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

h) Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet biyometrik fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak),

ı) Sürücü belgesinin aslı veya aslı ibraz edilmek kaydıyla kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

i) Başvuru dilekçesi

BAŞVRURU FORMU

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim