Çorum İlinde bulunan osmancık Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlardan oluşan personel alım ilanı yayımlayarak toplamda 12 kişi alacğaını ilan etti. Bu kapsamda Osmancık Belediyesş Daimi olarak çalışacak işçi ve personel adayları alacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK?

Osmancık Belediyesi 12 kişilik boş kadro ile, 1 İtfaiye İşçisi, 5 temizlik işleri için temizlik İşçisi, 1 Bekçi, 1 Elektrik Elektronik Teknik Personeli, 2 Halka İlişkiler Büro Elemanı ve 2 Şoför alımı yapacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Çorum Osmancık Belediyesi bünyesine yukarıdaki pozisyonlar için personel alımı yapacak olup adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak adli sicil arşivi ve adli sicil kaydı temiz olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

ÖZEL ŞARTLAR:

Adayların yukarıdaki genel niteliklere ek olarak bazı özel nitelikleride yerine getirmeleri gereklidir. Bu kapsamda,

Şoför Pozisyonu için, E Sınıfı Sürücü Belgesine Sahip olmak, Büro Elemanı için Halkla İlişkiler bölümü mezunu olmak, Teknik Personel için Ön Lisans eğitimi veren Elektrik Elektronik bölümü mezunu olmak, Bekçi için, Osmancık Kalesine Kabul Görevlisi olarak çaışacak olmak, İtfaiyeci pozisyonu için İtfaiye meslek Yüksekokulu mezunu olmak gibi nitelikler aranır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen şartları taşımaları gereklidir. Bu kapsamda başvurular en geç bugün içerisinde yapılması gerekmektedir. Başvuru adresi, Kızılırmak Mahallesi Dr. Adnan Menderes Cad. No:33 Osmancık/ÇORUM adresine yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim