Türkiye İş Kurumu belediye personeli ilanları yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanmış olan ilana göre Tekirdağ Belediyesinde hizmet veren Otopark Ulaşım Nakliyat İmar Plan bünyesine 130 kişilik kadro ile şoför alımı yapacak. Peki başvuru şartları nedir? Başvurular ne zamana kadar devam edecek. İşte detaylar.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Tekirdağ Belediyesi bünyesinde daimi olarak çalışacak Tekirdağ Otopark Ulaşım Nakliyat İmar Plan İnşaat ve Ticaret A.Ş. bünyesine 130 kişilik boşluk ile otobüs şoförü alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Tekirdağ Belediyesi şoför alımı için adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, En az ilkokul mezunu olmak, SRC 1 veya SRC 2 belgesine sahip olmak, Otobüs Şoförlüğü için yeterli olacak D sınıfı veya Eski E sınıfı ehliyete sahip olmak ve deneyim sahibi olmak şartları aranıyor.

BAŞVURULAR:

Tekirdağ Belediyesi Şoför alımı başvuruları başlamış olup adaylar başvurularını en geç 16 Şubat 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılması gereklidir.

Editör: TE Bilisim