Belediye Başkanlığına kura ile personel alımı yapılacak.

Düzce’nin Çilimli Belediyesinin personel ihtiyacının giderilmesi için yeni bir personel alım ilanı açıklandı.Yerel seçimlerin tamamlanması ile Belediye Başkanlıklarının ihtiyaç olunan kadrolarındaki personel alımları için yeni ilanlar devlet personel başkanlığı üzerinden adaylara duyurulmaya devam ediyor. Bu alımların bir kısmı daimi süreli, eğitim düzeyinde ilköğretim, lise olurken, bir kısım alımlar ise geçici süreli oluyor. Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yeni açıklanan ilanda ise adaylar mevsimlik işçi kadrosunda geçici olarak görevlendirilecekler.

KURA İLE ALINACAK!

Çilimli Belediyesine yapılacak olan personel alım ilanına göre adaylar kura ile belirlenecek. Başvuru şartları belli oldu. İlan detayları DPB üzerinden duyuruldu. Kalıp bağlama ve ayar işçisi kadrosunda geçici olarak istihdam edilecek olan personeller 6 Ay 15 gün çalıştırılacaklar.

BAŞVURU ŞARTLARI;

T.C. vatandaşı olmak, Çilimli ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, iş kanunu vasıflarını taşımak, eğitim düzeyinde ilköğretim mezunu olmak gerekmektedir.

Başvurular Çilimli Belediyesine yapılacağı belirtildi. Adayların daha fazla bilgiyi Düzce ili Çilimli Belediye Başkanlığından alabiliriler. İlan için tıklayın.

Gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa sosyal medya sitelerini takip etmeyi unutmayın.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim