Belediye bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda alım yapacağını bildirdi. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre İzmir Karaburun Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Mahalli idarelere İlk Defa atanacaklara Dair sınav ve atama yönetmeliği hükümlerine göre 2 kişilik boş kadro ile memur alımı yapılacak. 60 KPSS Puanı İle Memur Alımı yapılacak olup detayları sizlerle paylaşıyoruz.

KADRO BİLGİSİ:

Karaburun Belediyesi memur alımı iki farklı kadroda yapılacak. Buna göre Lisans mezunu adaylar içerisinden 1 Evlendirme memuru alımı ve 1 VHKİ Alımı ( Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ) yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48 maddesindeki nitelikler aranacak. Bu yönde özel olarak ise KPSS ve Eğitim şartları aranacaktır.

Buna göre genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacak.

Özel olarak ise, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli seçme sınavından Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir. Eğitim olarak ise,

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Belediyenin memur alımı başvuruları Bugün başladı. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte yapılacak. Bu yönde başvurular 16 Ağustos 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 18 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir.

BAŞVURU KILAVUZU