Rize Belediyesine 60 KPSS ile personel alımı yapılacak!

Devlet Personel Başkanlığında yeni açıklanan personel alımına göre 657 sayılı DMK'ya tabi olarak istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile bir kişi bandocu alımı yapılacak.

Genel İdari Hizmetler Sınıfında 8. kadroda istihdam edilecek olan bandocu alımlarında kadın ve erkek adaylar başvuru yapabilecekler. 2018 KPSS' P3 puan türünden en az 60 almış olmak gerekmektedir.

Eğitim şartlarında Türk müziği musiki devlet konservatuarı, konservatuar; devlet konservatuvarı; müzik ve sahne sanatları fakültelerinin; müzik, vurmalı ve üflemeli çalgılar, yaylı çalgılar, kompozisyon ve orkestra şefliği bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, TCK'nın 53. maddesinde belirtilen kasten işlemiş suçlardan 1 yıl veya daha fazla hapis cezası almamış olmak affa uğramış olsa dahi yada devlet güvenliğine karşı sular anayasal düzene karşı suçlar, zimmet, rüşvet, dolandırıcılık, sahtecilik güveni kötüye kullanmak, hileli iflas, irtikap, ihaleye fesat karıştırmak suçlarından hapis cezası almamış olmak gerekmektedir. 657 sayılı DMK'nın 48/A maddesinde belirtilen genel şartları taşımak gerekmektedir. Erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmamak, görevini sürmeye engel herhangi bir akıl yada bedensel engelinin bulunmaması ve arşiv araştırma güvenlik soruşturmasının olumsu sonuçlanması, diğer özel başvuru şartlarını taşımak gerekmektedir.

BAŞVURU DETAYLARI;

Başvurular 7 Ocak tarihinde başlayacak. Adayların başvurularını tamamlayabilmeleri için 11 Ocak tarihine kadar süre verildi. Müracaatlar mesai saatleri içerisinde yapılacak. şahsen yada iadeli taahhütlü posta yolu ile başvuru yapılabilecek. Sözlü sınava girecek adaylar 17 Ocak 2019 tarihinde Rize Belediyesi internet sitesi üzerinden açıklanacak. Sözlü sınav 23 Ocak 2019 tarihinde yapılacak.

İlana erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim