Belediye memur alımı ilanı yayımlandı. Burdur İli Karamanlı Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye İfaiye Eri yönetmeliği ve İlk Defa atanacaklara uygulanacak usul ve sınav ile 4 Memur Alımı yapılacak.

Alım Yapılacak Kadrolar Belli Oldu!

Karamanlı Belediyesi 4 kişilik kadro ile Muhasebeci, Ekonomist, Tahsildar ve İtfaiye Eri alımı yapılacak. Bu kapsamda,

Muhasebeci Alımı İçin: Üniversitelerin Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finansman, Maliye Lisans programlarının birinden mezun olmak.

Ekonomist Alımı İçin: Üniversitelerin İktisat, Maliye,  ekonomi ve finans, ekonomi-yönetim bilimleri Lisans programlarının birinden mezun olmak.

Tahsildar Alımı İçin: Üniversitelerin İşletme, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi Lisans programlarının birinden mezun olmak.

İtfaiye Eri Alımı İçin: Üniversitelerin İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik ön lisans programlarının birinden mezun olmak. En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Belediyeye başvuru için 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında olmak üzere " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gereklidir.

Özel Başvuru Şartları ise;

  •  2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Sçeme Sınavından Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • Daha önce çalışılan kamu kurumu veya kamu kuruluşunda disiplin cezası ile ayrılmamış olmak,
  • İtfaiye Eri Alımı için, Erkeklerde 167 ve Kadınlara 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, En az C Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

Başvurular Ne Zaman?

Belediye memur alımı başvuruları 13 Aralık 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 17 Aralık 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını Belediyenin Yazı İşleri Müdürlüğü’ne (Karamanlı Belediyesi Hizmet Binası Pazar Mah. Burdur Cad. No:1 Karamanlı/BURDUR) müracaatlarını yapabileceklerdir.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim