Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre farklı belediyeler bünyelerindeki perosnel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını ilan etti. İŞKUR kurum dışı iş ilanları kısmında yayımlanan ilanlara göre Kurban bayramı önceki Büyükşehir Belediyeleri alım yapacaklar. İşin Olsa ekibi olarak sizler için derlediğimiz bu haberimizde sizlere ilgili ilanlar hakkında detayları aktaracağız.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Büyükşehir Belediyelerinin personel alımı ilanlarına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 Yaşını tamamlamış olmak ve 50 yaşından büyük olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Alım yapılacak il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Alım yapılacak meslek dalında eğitimini tamamlamış ve deneyim sahibi olmak gibi şartları taşıyan adaylar başvuru yapabilirler.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlar Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olup her belediye için başvuru tarihi farklıdır. Adaylar başvurularını son başvuru tarihine kadar ilgili belediyelere şahsen gerçekleştirmeleri gereklidir. haberimizin devamında aşağıda sizlere ilgili ilanları ve alım yapılacak kadroları vereceğiz. Ayrıca başvuru bilgileri ve detaylar için ilgili bağlantları paylaşacağız.

ALIM YAPILACAK BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ:

Üç farklı Büyükşehirde bulunan belediyelere toplamda 356 belediye personeli alımı yapılacak. Alımlar farklı pozisyonlarda yapılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi: 2 temizlik personeli, 8 beden işçisi, 7 Tekniker, 2 Makine / Gemiz Makineleri Teknikeri, 1 Otomotiv teknolojisi, 1 Alternatif Enerji Kaynaklı Teknolojisi Teknikeri, 4 İnşaat Mühendisi, 4 Çevre Mühendisi, 1 Harita Mühendisi, 1 metalurji ve Malzeme Mühendisi, 1 Enerji Sistemleri Hühendisi, 10 İş Makineleri Operatörü, 1 İş Makineleri Bakım Operatörü, 1 otomotiv mekanikçisi, 2 Elektrik teknisyeni, 2 Otomasyon Sistemleri teknisyeni, 4 Tır Çekici Şoför, 23 Beden İşçisi olmak üzere 84 personel alımı yapılacak. Başvurular 22 - 23 temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacak. Temizlik ve beden işçisi ilanı için buraya tıklayınız. Diğer pozisyonlar için Buraya Tıklayınız.

Aydın Büyükşehir Belediyesi: 1 Elektrik Teknikeri ve 1 Bilgisayarlı Makine İmalatı işleri personeli alacak. Başvurular en geç 22 temmuz 2019 tarihine kadar yapılacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Mersin Büyükşehir Belediyesi: Mersin Büyükşehir Belediyesi bayram öncesi bayramda çalışacak 80 Diğer Kasaplar ve Et Hazırlama işçisi alacak. Detaylar için Buraya Tıkla. Ayrıca 190 kişilik pozisyon ile de Kasap Alımı yapılacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız. Son başvurular ise 25 Temmuz 2019 tarihine kadar yapılacak.

DİĞER BELEDİYE PERSONEL ALIMI İLANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.