Bayburt Belediyesi İş İlanları 2016
Her sene olduğu gibi 2016 yılında da Bayburt’ta işler oldukça yolunda gözüküyor. Geçtiğimiz yıl tamamlanacak birçok projenin yanı sıra bu sene de oldukça yararlı projeler Bayburt halkına sunulacak. Birçok projenin uygulanmayı bekliyor olmasıyla beraber bu durum birçok insanımıza da iş imkanı sunacaktır. Bundan dolayı şehirde oldukça hareketli dakikalar yaşanmaktadır.
Türkiye genelinde yeni yıla girilmesiyle beraber, geneldeki tüm belediyeler yeni projelere hazırlık yapmaktadır. Bu projelerle beraber de ülkemizde binlerce kişi işe alınmakta ve üretim hızlandırılmaktadır. Bayburt’ta 2016 yılı içerisinde kalkınma planları yapılmış ve ihaleler başlatılmaya hazırlanmıştır. Alt yapı çalışmalarıyla başlayacak olan bu hazırlıklar, mahallelere parke taşı döşenmesi ile de devam edecek. Şehrin hemen her noktasında bir proje planlanmasından dolayı halk bu durumdan memnundur. Çünkü Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıllarda tanıtımını yaptığı Beyaz Masa, halktan büyük beğeni toplamıştır. Buraya yapılan başvuruları inceleyen ve bu doğrultuda da projeler hazırlayan Bayburt Belediyesi, istediklerini yapabilmek adına halkından destek almak istemektedir. Şubat ayında ihalesi başlayan ve önümüzdeki haftalarda faaliyete geçecek olan çalışmalarda işe alınmak üzere işçi ilanları yayınlanacaktır. Sayısı ile herhangi bir bilgi olmamasına karşın, belirli aralıklarla bu alımların gerçekleşeceği bilinmektedir. Ayrıca belediyenin şehir merkezinde bulunan eski binalara yönelik yapacağı restorasyon ve peyzaj çalışmalarına yönelik de personel alımları yapılacaktır.
Bayburt Belediyesi iş ilanları 2016 yılında kadrolu olarak da işe başlayacak kişiler için yayınlanacaktır. Bu alımlarda ise memur alımları başta olmak üzere mimar ve mühendislere yönelik alımlarda olacak. Oldukça hareketli geçmesini beklediğimiz Şubat ayında diğer ihalelerde yapılacak ve belediyenin şirketlerine yönelik de personel alımları yapılacak. Belediyeye bağlı olarak çalışan bu şirketlere ise önümüzdeki ay büyük sayıda işçi alımı yapılacak.
Editör: TE Bilisim