Batman Belediyesi İş İlanları 2016
Ülkemizdeki tüm belediyeler 2016 yılını dolu dolu geçirmek ve ülkemizin gelişimine katkıda bulunabilmek amacıyla kolları sıvamış durumdadır. Tüketen değil üreten bir belediye olma yolunda ilerleyen illerimizden olan Batman’da da işler şuan için yolunda görünüyor. Şehrin gelişimi için projeler hazırlayan belediye çalışanları, bunları faaliyete geçirebilmek adına da çalışmalarını sürdürmektedir. Kentsel dönüşüme de önem veren Batman Belediyesi, ilerleyen günlerde bu konuda da ihaleler başlatacak.
Yoksulluk sorunu çeken insanları tespit eden Batman Belediyesi, onların birçok ihtiyacını gidermeye çalışmaktadır. Şehre yapılması planlanan Huzur Evi inşaatı için de çalışmalarını sürdüren belediye, inşaat bitene kadar yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere de Evde Bakım Hizmeti ile destek oluyor. Onların olası sağlık problemlerinde hastaneye gelmeleri için servisler yönlendiren belediye bu konudaki çalışmalarını da daha detaylı konuma getirmek istiyor. Şehirlerarası hasta nakilleri için belediyeye alınan ambulansları da faaliyete geçiren belediye, bu hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Toplumsal konularla ilgilenmelerinin yanı sıra şehircilik çalışmalarıyla da ön plana çıkmak isteyen Batman Belediyesi, birçok fabrikayı da kente kazandıracak. 2016 yılı içerisinde birçok kez yayınlanacak olan Batman Belediyesi iş ilanları, hemen her kesimden insana hitap edecek. Şehirdeki işsizlik problemine bu iş ilanlarıyla son vermeyi ve bir daha böyle bir problemle karşılaşmak istemeyen Batman Belediyesi, birçok yeni girişimciye de destek vereceklerini açıkladı.
Şubat ayının başında başlanan şehrin eski binalarının restorasyon çalışmalarında görev alacak kişiler için iş ilanı şuan yayınlanmış durumdadır. İşçi ve mimar pozisyonlarında yapılacak olan bu alımlar, sözleşmeli olarak gerçekleştirilecek. Ayrıca karla mücadele ekiplerinin ihtiyaç görmelerinden dolayı da belediyeye ait şirketlere dönemsel olarak çalışacak çok sayıda işçi alınacağı edinilen bilgiler arasında yer almaktadır.
Editör: TE Bilisim