Bartın Belediyesi İş İlanları 2016

Temiz ve yaşanabilir bir Bartın için çalışmalarına son süratle devam eden Bartın Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda şehre gelmesi için çaba gösterdikleri doğalgaz çalışmalarının sona ermesiyle beraber yeni projelere hazırlanmaya başladı. Binlerce hanenin temiz ve ekonomik bir şekilde ısınmasına imkan tanıyan Bartın Belediyesi, şimdi de çalışmalar nedeniyle bozulan yol ve kaldırımlar için hazırlık içerisine girdi.

Hanelere getirilmesi için çabalanan doğalgaz, birçok noktada asfalt ve kaldırımlarda bozulmalara neden olmuştu. Halkın madur olmaması adına geçici bir çözüm bulan Bartın Belediyesi, kış aylarının etkisini azaltmasıyla beraber de bu çalışmalarını hızlandırmak istiyor. Yapılacak olan kaldırım ve yol yapım çalışmalarıyla beraber daha kullanışlı ulaşım kanalları olacak olan Bartın’da birçok kişiye de iş imkanı sağlanacak. 2015 yılında işçi kadrosuna ciddi personel alımları yapılan Bartın’da, gerçekleşecek olan personel alımları ise şoför pozisyonunda yapılacak.

Bartın Belediyesi iş ilanları
nın yayınlanmasıyla beraber hangi kuruma yapılacağı belirlenecek olan bu alımlar öncelikle Bartın Belediyesi’nde gerçekleşecek. Bunun beraberinde de Fen İşleri Müdürlüğü ve Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Genel müdürlüğü’ne yönelik şoför alımları gerçekleştirilecek. Bu alımların haricinde de Şubat ayında elektrikçi ve elektrik teknisyeni pozisyonlarında da personel alımlarına gidilecek. Birçok noktada bulunan tarihi noktaları ışıklandırmak için ihaleleri başlatan ve Ocak ayının sonunda bu ihalelerde sona gelen Bartın Belediyesi, bu projeyi de hızlı bir şekilde tamamlamak istiyor. Kesinlikle taşeron işçi çalıştırmak istemeyen belediye, bundan dolayı da sözleşmeli olarak işe alacağı kişiler için iş ilanı yayınlayacak. İlerleyen günlerde resmi gazetede ilan edilecek olan bu personel alımlarına başvurular için kişilerin Bartın Belediyesi’ne başvurmaları ve burada görevlilerin yönlendirdikleri şekilde iş başvuru formunu tamamlamış olmaları gerekmektedir. Kısa sürede belirlenecek olan personel alım sonuçları da yine resmi gazete üzerinden duyurulacak.