İŞKUR üzerinden belediye başkanlıkları personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Balıkesir Erdek Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan personel temin ilanı İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyuruldu.

Balıkesir Erdek Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ve İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulan ilan da Balıkesir Erdek Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 66 personel alımı yapacağı öğrenildi. Alım başvuruları devam etmekte olup adayların 6 Nisan 2017 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Belediyeler: Balıkesir Erdek Belediye Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 66
En Az Mezuniyet: 66 Personel
 Son Başvuru: 6 Nisan 2017
Kamu Kurumu

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Balıkesir Erdek Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan personel temin ilanı İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyuruldu. Yayımlanan ilan da Balıkesir Erdek Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 66 personel alımı başvuruları başladı. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Temizlik İşçisi - 28 Daimi
Temizlik İşçisi - 38 Geçici

Yukarıda belirtilmiş olan temizlik işçisi pozisyonu için personel alımı yapılacak olup alınacak olan personeller cadde, sokak, park vb. gibi alanlar da el ile çalışılacaktır.

BAŞVURULAR

Balıkesir Erdek Belediye Başkanlığının yaptığı 66 temizlik personeli alımı ilanına başvuru yapacak olan adayların Balıkesir İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da aşağıda ki linklerden başvuru yapması gerekmektedir. Son başvuru tarihi 6 Nisan 2017'dir.

https://goo.gl/BR8Ac2
https://goo.gl/Ucf53t