Balıkesir büyükşehir Belediyesi İş İlanları 2016
Balıkesir ilimiz turistik ziyaretlerin yanı sıra doğal güzellikleriyle de birçok insanın ilgi odağı olmuştur. Bu doğrultuda ise belediyelere büyük işler düşmektedir. Çünkü yapılan ziyaretlerde kişilerin memnun kalmaları, modern bir görüntüyle karşılaşmaları anca belediyecilik hizmetleriyle mümkün olmaktadır. Bu doğrultuda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar, birçok kişi tarafından takdir edilmiştir.
Belediyenin yapmış olduğu çalışmalar sadece merkeze odaklı olmamıştır. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ve belediyeye ait olan şirketler, ilçelere de büyük yatırımlar yapmaktadır. Öncelikle halkı memnun eden bu yatırımlarla beraber daha modern bir Balıkesir artık ülkemize kazandırılmıştır. Balıkesir’in bu denli gelişmesindeki birincil neden belediyenin faaliyetleridir. Belediye ise bu faaliyetlerini Balıkesir halkıyla iş birliği içerisinde gerçekleştirmektedir.
Faaliyetlerine devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, yeni projelerle beraber hem temiz hem de modern bir Balıkesir için var gücüyle çalışmaktadır. Hizmetlerinin kalitesini artırmak ve bu hizmetlerin daha hızlı gerçekleşmesi adına ise birçok iş ilanı yayınlanmaktadır. Yayınlanan ilanlarla beraber hem hizmet kalitesi artırılmakta hem de halka istihdam kaynağı oluşturulmaktadır.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş ilanları 2016 yılında farklı pozisyonlarda gerçekleşecektir. Halkın memnun olması adına denetlemeleri artıran belediye, 2016 yılı içerisinde birçok zabıta memuru alımı gerçekleştirecektir. Bunlara ek olarak taşeron işçi, sözleşmeli ve kadrolu memur alımları da gerçekleşecektir. Ayrıca Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan bazı şirketlere de sözleşmeli işçi alımları gerçekleştirilecektir. Özellikle operatör şoförlerine yönelik alımların bu sene içerisinde ağırlıklı olarak yapılması beklenmektedir. Yapılacak olan tüm alımlar ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi insan kaynakları tarafından güncel olarak kamuoyuna duyurulmaktadır. Alım şartları, nerede alım olacağı, kaç kişi alınacağı ve KPSS puan şartı aranıp aranmadığı yapılan resmi açıklamalarla birlikte netlik kazanacaktır.