Belediye Personel alımı ilanları yayımlandı. Türkiye İş kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilan ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 89 kişilik boş kadro ile Personel Alımı yapılacak. Adaylardan aranacak başvuru şartları ve kadro dağılımlarını aktarıyoruz.

KADRO DAĞILIMI:

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 89 kişilik boş kadro ile 3 Şoför ve 86 Bahçe Bakım Elemanı ( Park Bahçe ve Koruların Bakımı ) kadrolarında alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Büyükşehir Belediyesi için adaylardan genel olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2021 yılı İŞKUR İşbaşı Eğitim Programına katılmış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Yapılacak alım kadrosu için ilgili nitelikleri taşıyor olmak gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesine personel alımı için adaylar başvurularını sadece 24 Eylül 2021 tarihi ile yapılacaktır. Belediye Başvuruları sadece Balıkesir Büyükşehir Belediyesi A.Ş. Paşalı alanı Mahallesi 192. Sokak No: 1/1 Karesi / Balıkesir adresine şahsen yapılması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim