Bahçelievler Belediyesi Memur alımı ilanı yayımlamıştı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Belediye Personel Alımı ilanına göre Bahçelievler Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere bünyesindeki eksikliği doldurması için 83 Memur Alımı ve Avukat Alımı yapacak. Bu kapsamda başvuruların hafta başı ile başlamasının ardından artık sona ermektedir. Adaylar başvurularını bazı nitelikler doğrultusunda yapılacak. Peki Başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? Sınav detayları nedir?

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Bahçelievler Belediyesi memur alımı için adaylar başvurularına 08 Mart 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 12 mart 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır.

Başvuru işlemleri tamamlandığında adayların başvuruları KPSS puanına göre değerlendirilecek. Bu yönde taban puan 60 olup kadro sayısının 5 katı kadar aday değerlendirmeye alınarak adaylar KPSS sırasına göre sınava katılacaklardır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Belediye tarafından gelen açıklamaya göre, Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı başvuruların değerlendirilmesini müteakip Belediyemizin www.bahcelievler.bel.tr resmi internet sayfasında ilan edilecektir. Denildi.

Bu kapsamda başvurular 12 mart 2021 tarihinde sona erecek olup sonuçların sınav tarihinden önce açıklanacaktır. Bu yönde sınavlar Mart ayınnı son günlerinde yapılacak olup sonuçların en geç 20 Mart 2021 tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

SINAVLAR NE ZAMAN?

Diğer Memur alımı için; 29.03.2021 tarihinde Saat:11.00’da başlamak üzere, Bahçelievler Belediyesi Başkanlık Hizmet Binası Nurettin Topçu Kültür Merkezi Şirinevler Mahallesi Barbaros Cad. No:9 Bahçelievler/İSTANBUL adresinde sözlü sınav yapılacaktır.Sınav aynı gün içinde bitirilemez ise ertesi günlerde devam edilecektir.

Zabıta Memuru alımı için; 05.04.2021tarihinde Saat:11.00’da başlamak üzere, Bahçelievler Belediyesi Teknik Hizmetler Binası, Cemil Meriç Kültür Merkezi Çobançeşme Mahallesi Sanayi Cad. No:48 Yenibosna/Bahçelievler/İSTANBUL adresinde sözlü sınav ve uygulamalı sınav yapılacaktır. Sözlü ve uygulamalı sınav aynı gün içinde bitirilemez ise ertesi günlerde devam edilecektir.

Başvuru sonuçları ve sınav sonuçları açıklandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim