Bafra Belediyesi memur alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan Belediye memur alımı ilanına göre farklı alanlarda düz memur, Zabıta Memuru ve Mühendis alımı yapılacak. Sadece Lisans mezunlarının başvuru yapabileceği ilan için henüz başvuru süreci başlamadı. İşin Olsa ekibi olarak sizlere haberimizde detayları aktaracağız.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Bafra Belediyesi 657 sayılı devlet memurları kanunun atabi olarak 12 kişilik boş kadro ile 10 Zabıta memuru, 1 Düz Memur ve 1 Mühendis alımı yapacak. Erkek ve Kadın adayların başvuru yapabileceği söz konusu ilan için dağılım şöyledir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Adayların öncelikle gelen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Genel olarak adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, KPSS, Yaş, Boy, gibi nitelikler yer alacak.

Genel Şartlar:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

- Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

- Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

Özel Şartlar:

Adaylardan özel olarak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden, Zabıta için 70, Memur için 75 ve Mühendis için 80 puan almış olmak şartı aranıyor. Ayrıca Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartı aranır.

Zabıta Memuru alımı için, Erkeklerde 167cm Kadınlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak şartı aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Bafra Belediyesine memur alımı için başvurular, 12 Ekim 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 16 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını istenen belgelerle Elektronik, Şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.

Elektronik ortamda yapılacak başvurularda [email protected] mail adresi kulanılarak başvuru yapılabilir. Şahsen veya posta yolu ile yapılacak başvurularda Bafra Belediye Başkanlığı Bafra/Samsun adresi kullanılarak yapılabilir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim