Aydın Büyükşehir Belediyesi Personel Eleman Alımı 2016
Ülkemizde en fazla nüfusa sahip olan iller sıralamasında yirminci sırada konumlanan Aydın, coğrafi ve doğal güzellikleriyle beraber birçok insanın ilgi odağı olmuştur. Yapılan belediyecilik ve şehir planlamaları çerçevesinde daha modern bir görünüm kazanan Aydın, sahip olduğu modernize görüntünün büyük bir kısmını Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne borçludur.
Belediyecelik anlayışını en iyi şekilde ifade eden belediye ve çalışanları, Aydın’dan herkese söz ettirmektedir. Birçok turiste yaz aylarının gelmesiyle kapısını açan şehir, adını yurtdışına da duyurmuştur. Aydın Büyükşehir Belediyesi, daha iyi bir Aydın için çalışmalarını sürdürürken halkın beklentilerini de göz ardı etmemektedir. Geçim sorununun karşı konulamaz bir hal almasından dolayı istihdam sağlamak birçok belediyenin amaçları arasındadır. Yapılan resmi sınavlar ile gerçekleşen Aydın Büyükşehir Belediyesi personel eleman alımları birçok farklı pozisyonda gerçekleşecektir. Yapılacak olan bu personel alımları belediye bünyesinin dışında belediyenin anlaşmalı olduğu firmalara yönelik de yapılacaktır. Ayrıca işçi ve taşeron işçi alımları 2016 yılında yapılması beklenen personel alımlarındandır. Yapılacak olan personel alımları İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından güncel bir şekilde yayınlanıp kamuoyuna duyurulmaktadır. Ayrıca İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlara internet üzerinden başvurular da kabul edilmektedir.
Kadrolu memur alımlarında Aydın Büyükşehir Belediyesi, KPSS puan şartı aramaktadır. Bu durumlarda belediye açık kontenjanları belirler ve dönem dönem ilanları yayınlar. KPSS sınavına girmiş ve personel alımlarında sunulan puan şartını taşıyan kişiler bu ilanlara başvuru yapabilirler. İnternet üzerinden adil bir sistem tarafından değerlendirilen bu başvurular sonucunda alımlar gerçekleşmektedir. Turistik bölgelerin fazla olmasından dolayı Temizlik İşleri genel Müdürlüğü’nün iş ilanları oldukça fazla olmaktadır. Bu iş ilanlarında ise taşeron ve sözleşmeli işçi alımları gerçekleşmekte ve belirli dönemlerde bu kişilere kadro açılmaktadır.
Editör: TE Bilisim