Aydın Büyükşehir Belediyesi Türkiye İş Kurumu üzerinde ilan yayımlayarak bünyesine farklı pozisyonda personel alımı yapacağını belirtti. Ayrıca ilan yayımlanarak başvuru süreci başladı ve bizde sizlere ilan hakkında detayları aktarıyor olacağız.

Aydın Büyükşehir Belediyesi 1 kişilik kadro ile Harita Teknikeri ve 1 kişilik kadro ile Bilgisayar Programcılığı Teknikeri alacağını belirtti. Söz konusu kadrolar için adaylardan 2 yıl deneyim saihib olmak şartı aranıyor.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 ile 50 yaşları arasında olmak, Medeni haklarını kullanma ehlyetine sahip olmak, Askerliğini yapmış veya ilişkisi bulunmamak, Herhangi bir sosysla güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu olabilmek gibi nitelikler aranıyor.

BAŞVURULAR:

Aydın Büyükşehir Belediyesi personel alım ilanına başvurular, 03 temmuz 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 05 Temmuz 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Talep Başvuru Bilgileri bölmünde yer alan Yani ( [email protected] ) adresine cv göndermeleri gerekmektedir. Bunun dışında yapılacal hiç bir başvuru kabul edilmeyecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.