Türkiye iş kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Aydın Büyükşehir Belediyesi personel alımı gerçekleştirecek. Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere mezuniyet şartı olmadan 4 kişilik boş kadro ile Destek Personeli ( Yardımcı Eleman ) alımı yapılacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Aydın Büyükşehir Belediyesi alımını yapacağı destek personeli pozisyonu için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş ve 50 yaşından büyük olmamak, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Aydın merkez de ikamet ediyor olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan 23 Temmuz 2019 tarihinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına 24 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve 2 gün içerisinde en geç 26 Temmuz 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, adli sicil kaydı ile birlikte şahsen belediyeye yapılması gereklidir. İlanın tam metni için aşağıdaki bağlantı kullanılabilir.

İlanın Tam Metni