Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için kamu personeli alımı yapacağını belirtti. Söz konusu yayımlanan ilana göre alımlar farklı kadrolarda ve nitelikler yapılıyorken başvuru süreci de önümüzdeki gün başlayacak. Peki alım yapılacak kadrolar nelerdir? Kimler başvuru yapabilir? İşin Olsa ekibi olarak ilgili ilan hakkında detaylı bilgiyi sizlerle paylaşacağız.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NELERDİR?

Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda olmak üzere toplamda 6 kişilik boşluk ile kamu personeli alınacak. Bu kapsamda 1 Cankurtaran, 2 beden İşçisi, 1 Satın Alma Görevlisi, 1 Deniz ve Liman İşletme Meslek Elemanı ve 1 Tıbbi Sekreter olmak üzere KPSS şartı olmadan kamu personeli alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Aydın Büyükşehir Belediyesi  perosnel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 50 yaşından büyük olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Aydın merkezde ikamet ediyor olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve alım yapılacak pozisyon için ilgili eğitime ve sertifikaya sahip olmaları gerekmeketdir.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

İlgili belediye için personel alımı başvuruları 20 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlayacak. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 24 Eylül 2019 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. İlgili ilan İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen Aydın Büyükşehir Belediyesi ne yapmaları gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Detayları : https://media.iskur.gov.tr/32354/aydin-buyuksehir-beld-pers-a-s-24-09-2019.pdf

Editör: TE Bilisim